Šeštadienis

Sapnavau kad sutikau G. ji buvo labai gražiai apsirengus ir aš pasakiau jog ji labai gražiai atrodo ji nusišypsojo ir

pasakė: Povilai

Sapnavau, kad jau vėlu o aš vis dar nesu parašęs K. dėl susitikimo.

Prabudau, pažiūrėjau į laikrodį – buvo dar tik 13 val. Paėmiau telefoną į rankas, galvojau kaip parašyti sms, bet užsnūdau; po to ji pati parašė.

Tada vėl miegojau, sapnavau kad man skambina paimu telefoną į rankas ir matau parašyta „Rūta gydytoja“ galvoju kas ta Rūta kokia ji gydytoja atsiliepiu ir girdžiu tik kažkokį triukšmą per kurį moteris man bando kažką pasakyti ji klausia kodėl aš dar nesu Kaune jos tonas piktas aš bandau išsiaiškinti kas ji tokia ir kodėl aš turiu būti Kaune

ji sako: tu privalėjai čia pasirodyti jau daug anksčiau

sakau: kodėl

tada girdžiu kaip fone kažkoks vyras jai kažką šnabžda suprantu kad šita gydytoja yra apsimetėlė ja kažkas manipuliuoja ir galvoju kažin kas bando mane dabar įbauginti o ta moteris ir toliau kalba vis pikčiau ir pikčiau po to pokalbis nutrūksta girdžiu tik vėją telefone.

Prabudau išgirdęs skambantį mobilųjį telefoną. Skambino nežinomas numeris, kuris man vakar skambino, o kai bandžiau atskambinti, niekas neatsiliepė. Atsiliepiau ir išgirdau kažkokį isterišką moters balsą, ji sakė, kad neskambinėčiau, nes mano numeris bus perduotas policijai. Ponia, tai jūs man vakar skambinot, pasakiau, o pašnekovė sutriko ir tada dar plonesniu pradėjo kalbėti apie policiją, ir aš supratau, kad kalbu ne su pagyvenusia moterimi, o su mažu berniuku. Jis sakė: tu, girdi, aš duosiu telefono numerį tėtei ir jis tau galvą nuneš, supratai? Atsakiau, kad supratau ir paprašiau, kad jis duotų telefoną tėtei, bet jis baigė pokalbį.

Nusišypsojau ir miegojau toliau. Sapnavau kad esu Lukoil degalinėje ir labai noriu kažko valgyti degalinė labai didelė erdvi dabar yra vasara visi žmonės perka limonadus ir dešrainius aš irgi noriu nesveiko maisto vaikštau ir žvalgausi į traškučius po to užsinoriu saldainių kadangi labai ilgai vaikštau tai pastebiu kad kažkoks darbuotojas pradeda mane stebėti aš nesijaudinu dėl to vaikštau toliau po to atsistoju į eilę kad susimokėčiau ir matau jog degalinėj veikia virtuvė čia galima nusipirkti karštų cepelinų sriubos taigi ir aš užsisakau cepelinų porciją ir kai ateina mano eilė aš prieinu prie virėjo ir žiūriu kaip jis daro tuos cepelinus viskas atrodo labai keistai viename puode jis verda bulvių paplotėlius o keptuvėje kepa mėsos paplotėlius tada sumeta bulvių paplotėlius ir mėsos gabalus į lėkštę užpila grietinės ir daug pomidorų padažo ir duoda man dubenėlį o jame viskas vos nebėga per kraštus žiūriu į tą keistą cepeliną ir man dingsta apetitas.

Prabudau.

Žymos: , , , ,

Parašykite komentarą